Ons eerste elftal stond al vroeg 0-1 achter maar zette de scheve situatie nog vóór de rust recht (pegel van Joren Thys) en had toen eigenlijk al op voorsprong moeten staan. In de 2e helft liep bij beide teams één speler tegen 2 maal geel aan. Met tien tegen tien sleepte Hamont in de slotfase alsnog de overwinning binnen met een rebound van invaller Liam Peeters (foto).
[UPDATE] Het matchverslag staat online.
[UPDATE2] Er zijn ook een kleine 30 wedstrijdfoto’s beschikbaar.

Dat ons eerste elftal tegen Lutlommel een 3-0 thuisoverwinning behaalde was vooral te danken aan goalie Jarne Stelten (foto) en het doelkader. Maar in voetbal zijn het uiteindelijk de doelpunten die tellen en die waren van Ricardo Kessels (penalty), Brecht Geelen en Nick Maes.
[UPDATE] Het wedstrijdverslag staat online.
[UPDATE2] Er zijn ook enkele wedstrijdfoto’s.


Uitslagen zaterdagavondwedstrijden:
S.K. MEEUWEN - SP.GROTE HEIDE 4 - 0
KFC HAMONT 99 - LUTLOMMEL VV 3 - 0
STAL SPORT - N. GRUITRODE 0 - 1
RC REPPEL - TURKSE FC 0 - 0

Ons eerste elftal keek in de match op Grote Heide bij de rust tegen een 3-1 achterstand aan en speelden -na een rode kaart voor keeper Jarne Stelten- toen al met 10. “De afwezigen hadden ongelijk” stuurde sportief verantwoordelijke Maarten Duisters want de match werd uiteindelijk nog met 3-6 gewonnen. Sterke remonte!
Maarten Duisters zorgde voor het matchverslag met de titel “Come back om U tegen te zeggen!!!” en vroeg om er de foto van Jorne Thys bij te plaatsen.

Met ruim 50 bezoekers meer dan vorig jaar was de kienavond van vrijdag 9 november 2018 weer een schot in de roos. Zoals steeds werd er een leuke prijzenpot aangeboden in ruil voor een avond vertier met nummers. De club dankt alle aanwezigen voor hun steun!
Meer foto’s zijn te vinden op onze foto-website.

De uitslagen van speeldag 10:

N. GRUITRODE – FC PAAL-TERVANT A 2 – 1
K.ST. ELEN – TURKSE FC 0 – 1
KFC HAMONT 99 – LINDELHOEVEN VV 3 – 0
KSK MEEUWEN – FC ANADOL 3 – 0
SP.GROTE HEIDE – FC MAASLAND NO 3 – 1
LUTLOMMEL VV – STAL SPORT 3 – 3
RACING PEER – VV STOKKEM 2 – 2
FC EKSEL – RC REPPEL 0 – 1

Uitslagen, rangschikkingen en matchverslagen zijn altijd terug te vinden via Heren –> Eerste elftal – Uitslagen – Programma.

Op vrijdagavond wonnen de Beloften B van Lindelhoeven met 3-2 na een “intense strijd met 2 rode kaarten aan onze kant” (aldus het bericht in de Facebook-groep).
Doelpunten van KFC werden gescoord door Wouter Jannis, Jordy Beckers en de winning goal door Jasper Thys.

De Beloften B leiden de rangschikking met 24 op 24, samen met Molenbeersel (de tegenstander op 1 december).

Zowel de Beloften A als de Beloften B wonnen hun match. Beide teams staan aan de leiding in hun reeks.
De Beloften B behaalden een 6-2 overwinning tegen Maasland B met o.a. 4 doelpunten van Gilles Leyssen (4x). De Beloften A versloegen eveneens Maasland, met 3-4.