Zowel de Beloften A als de Beloften B wonnen hun match. Beide teams staan aan de leiding in hun reeks.
De Beloften B behaalden een 6-2 overwinning tegen Maasland B met o.a. 4 doelpunten van Gilles Leyssen (4x). De Beloften A versloegen eveneens Maasland, met 3-4.

Beloften A – Stal Sport 2 – 1

Na een gemiste competitiestart behaalde Stal in hun laatste 2 wedstrijden toch een 4 op 6 en moesten we toch op onze hoede zijn. Door enkele afwezigen bij de thuisploeg moesten sommige spelers op een voor hun ongewone positie gaan spelen maar dit bleek goed mee te vallen.
Opnieuw kon Hamont, zonder veel weg te geven, de mogelijkheden opstapelen. Alleen was er telkens toch weer iets waardoor de laatste pass er niet of niet goed genoeg kwam om de score te openen. Als er dan al eens een goede doelkans was, dan stond er ook nog een uitstekende Stal–goalie die ons het scoren belette. We gaan dan ook rusten met een 0–0 stand.

Read More

Stokkem – Beloften A 1 – 2
Op een klein en slecht bespeelbaar veldje kon mits winst al een kloofje geslagen worden in de rangschikking. Stokkem (3e in de rangschikking op slechts 1 puntje) was dus een eerste grote test.
Het was al snel duidelijk dat Hamont ging voor de overwinning, dit moest al voetballend gebeuren want het veld was te kort voor het spelen met een lange bal. Hamont dreigde en kwam met goede combinaties tot enkele, goede mogelijkheden. Het was toch wachten tot minuut 20 voordat Stijn via Brecht en Vincent, de score kon openen, 0-1.

Read More

Ricardo Kessels (foto) opende in de derby bij Reppel de score na een half uur, maar nog vóór de koffie keek KFC tegen een 2-1 achterstand aan. In de slotfase scoorde Ricardo z’n tweede van de avond: 2-2. Hamont bracht zo 1 punt mee en blijft met 11 punten uit 5 wedstrijden nog steeds ongeslagen in 2A.
[UPDATE] Het (matchverslag) staat online.

Achtervolger Meeuwen won en heeft 10 punten. Vandaag staat Turkse FC (10p) – Sp. Grote Heide (9p) op de agenda. De winnaar van die wedstrijd wordt de nieuwe koploper.
[UPDATE 2] Turkse wint met 1-0 en wordt de nieuwe leider.

Afgelopen weekend wonnen ook de A Beloften op het veld van Paal.
Een evenwichtige partij waarbij de betere mogelijkheden in het begin voor Hamont waren maar de laatste pass was net niet goed genoeg. Paal kon daarentegen via goede en snelle opbouw wel tot aan de waarheidszone geraken maar stuitte daar op de bezoekende verdediging. Hamont kon de score (0-1) openen via Vincent op aangeven van Jo en net voor de rust maakte de thuisploeg een overtreding op Vincent in het strafschopgebied, hijzelf zette de 11 meter om en Hamont kon gaan rusten met een 0-2 voorsprong.

Read More

De voorbije weken is er achter de schermen nog e.e.a. geregeld om twee Nederlandse aanwinsten speelgerechtigd te krijgen. Dat is intussen gelukt. We troffen beide spelers vóór de topper tegen Paal-Tervant en maakten -ondanks dat het haar niet goed lag- tóch foto’s. 🙂

Tim Strijbosch, aanvaller/middenvelder.
Speelde in het verleden o.a. voor Oosterzonen, Lille en Smitshoek VV
Ilias El Arquioui, flankaanvaller.
Speelde in het verleden voor o.a. Roda JC en Helmond Sport

We heten beide spelers welkom bij onze club en wensen ze veel succes!

Enige tijd geleden werd de nieuwe privacywetgeving geïntroduceerd. KFC Hamont 99 hecht veel waarde aan de privacy en de bescherming van persoonsgegevens, zoals je kan nalezen op de betreffende webpagina. In onze privacyverklaring willen we heldere informatie geven over hoe wij omgaan met gegevens van onze leden. Wij doen er alles aan om de privacy te waarborgen en gaan zorgvuldig om met persoonsgegevens. KFC Hamont 99 houdt zich aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (GDPR).

Ons eerste elftal heeft Paal-Tervant met 2-1 verslagen. De bezoeker hadden de betere kansen vóór de rust maar scoorden niet. KFC begon sterk aan de tweede helft en scoorde via Ricardo Kessels de 1-0. Op tien minuten van het einde kwamen 10 bezoekers nog terug via een ge-wel-dig doelpunt van Migel Martens maar invaller Liam Peeters (foto) kroonde zich tot matchwinnaar met een fraai doelpunt in de slotminuut.
[UPDATE] Het matchverslag staat online.
[UPDATE2] Er zijn ook enkele wedstrijdfoto’s beschikbaar.