Ons eerste elftal zet de reeks zonder nederlaag verder: voor doelman Marnick Emmers de 4e clean sheet op rij. Op zaterdagavond was Opitter kind van de rekening. De doelpunten van de 4-0 overwinning werden gescoord door Stijn Nullens, Nick Maes en Brecht Geelen (2x, foto).

Stadionomroeper Fonny Plessers is van alle markten thuis; hij zorgde voor het wedstrijdverslag.

Prins Jordy I van carnavalsvereniging gaf de aftrap van de wedstrijd van het eerste elftal tegen Stal Sport. Jordy was in een ver verleden zelf nog actief als voetballer, huidig secretaris Jacky Vlassaks was z’n eerste afgevaardigde en vorst Noël was ooit z’n keeperstrainer.

Voor verschillende bestuursleden en medewerkers was er een medaille in de “Orde van de Die-egrol”, zoals je op de foto’s kan zien.

Op woensdag 27 december verzamelden om 18:00 de (jeugd)trainers, bestuursleden en vrijwilligers voor het jaarlijkse Kerstfeest van KFC Hamont 99. Net als vorig jaar werd er getafeld met een winter-BBQ.
Na het eten sloten ook de spelers (beloften, eerste elftal & vrouwen) aan. Voorzitter Jackie Slenders overliep het voorbije jaar, in z’n gekende stijl. Ondervoorzitter Rob Bloemen had voor enkele stille krachten van de club een oververdiend, warm presentje.
Het thema van de avond was “verkleed je in de eerste letter van jouw naam”. De best verklede deelnemers waren Jozef en zijn zoon Jezus. Een eervolle 2e plek was weggelegd voor de M&M’s van het vrouwenelftal. De 3e prijs was voor Roodkapje Ruud.

Read More

Via de contactpagina bereikte ons dit bericht:
Ik wil bij deze graag de Prov. U17 in de bloemetjes zetten, zij hebben onder leiding van Danny Kuppens en Peter Bein vandaag de topper gewonnen tegen Meeuwen met 1-2. Meeuwen had nog geen enkele wedstrijd verloren tot vandaag. Een prachtig staaltje van inzet en efficiëntie gaf aanleiding tot deze mooie overwinning.
Eveneens een dikke proficiat aan de twee U15 spelers, Joni en Simon, die zich als leeuwen ingezet hebben voor het team. Hopelijk mag dit een positieve boost zijn om na de winterstop op hetzelfde elan verder te gaan. De supporters hebben genoten.
Gr. Wim

Zelf ook zo’n tof bericht en/of foto die je wil delen? Dan mag je die mailen naar webmasters-at-kfchamont99.be (de -at- natuurlijk vervanger door @). Dankjewel!