Op de website van FC Landen is te lezen dat het stichtingsjaar 1940 is, het stamnummer 2941 en de clubkleuren rood en zwart met wit. Landen ligt onder Sint-Truiden, op een zucht van de taalgrens.
Voor wie onze tegenstanders van de eindronde niet kent op sportief gebied, bieden de statistieken van VBAL4 alvast een eerste indruk. Vooral de zogenaamde gezondheidsindex geeft een goed beeld. Landen (linkse grafiek) begon uitstekend aan de competitie en won de eerste periode. De tweede periode verliep een stuk minder en in de derde periode sprokkelde het 9 punten bij elkaar. Hamont begon redelijk aan seizoen 2018-2019, won fraai de tweede periodetitel en presteerde in de derde periode vergelijkbaar met Landen. Wat dat betreft lijkt beide teams aan elkaar gewaagd.

Beste ouder(s)
Beste trainer(s)
Beste sympathisanten
Op vrijdag 31 mei en zaterdag 1 juni organiseert KFC Hamont 99 voor de 30x het Internationaal jeugdvoetbaltornooi. Met meer dan 65 teams uit 5 verschillende landen zal ook deze editie weer een succes worden. Via deze weg willen we een warme oproep doen aan jullie om ons te komen helpen. Dat kan je doen door dit formuliertje in te vullen en af te geven aan de toog of een mail te sturen naar maartenduisters@hotmail.com


Naam: …………………………………………….
Gsmnummer: …………………………………………….
Mailadres: …………………………………………….
Wil graag komen helpen op (omcirkel aan wat past):
· Vrijdag (voormiddag) (namiddag) (hele dag)
· Zaterdag (voormiddag) (namiddag) (hele dag)


We zullen spoedig contact opnemen om concrete afspraken te maken.
Mvg
Organisatie Euro-Cup

Afgelopen weekend kon je weer terecht in de Posthoorn voor de jaarlijkse eetdagen van KFC. Zoals steeds een goed moment om een lekkere maaltijd te nuttigen. Ook ideaal om weer veel bekenden tegen het lijf te lopen en eens bij te buurten.
Bedankt aan alle aanwezigen en aan alle spelers, trainers en bestuursleden die kaarten verkocht hebben: activiteiten als deze houden onze club gezond. Volgend jaar weer van de partij?

Met Harald Pinxten komt een gevestigde naam in het voetbal terug naar Hamont. Hij schetst zelf z’n loopbaan: “Op mijn 12de ben ik vertrokken bij Hamont-Lo richting Overpelt-Fabriek. Dat is dan exact 30 jaar geleden ;).
Tot mijn 18 jaar heb ik in Overpelt-Fabriek gespeeld daarna 2j Turnhout, 2j Heusden-Zolder, 5j Antwerp, 1j Schotland, 5j Lommel-United, 1j Esperanza Neerpelt, 3j Oosterzonen, 4j Kfc Nijlen en 1j Mol-Wezel.

Welkom terug in Hamont, Harald. En veel succes bij KFC!

Het eerste elftal van SK Meeuwen voert de rangschikking aan met 48 punten, KFC Hamont 99 staat 2e met 46.
Dit is het resterende programma voor beide teams:

25. Lindelhoeven – KFC Hamont 99
26. Meeuwen – KFC Hamont 99
27. KFC Hamont 99 – Grote Heide
28. Lutlommel – KFC Hamont 99
29. KFC Hamont 99 – Racing Peer
30. Eksel – KFC Hamont 99
7. Stokkem – Meeuwen
25. Anadol – Meeuwen
26. Meeuwen – KFC Hamont 99
27. Lindelhoeven – Meeuwen
28. Grote Heide – Meeuwen
29. Meeuwen – Lutlommel
30. Racing Peer – Meeuwen

Elen en Eksel staan 3e en 4e met respectievelijk 45 en 43 punten. De topper op speeldag 26 zal veel bepalen.

Het is misschien wat flauw om een dier en een plek op de boerderij in één zin te verpakken, maar Stal Sport is toch wel het zwarte beest voor ons eerste elftal. Op zaterdagavond werd er -ondanks de aftrap door Prins Davy II- verloren met 0-2. In Stal werd er ook verloren.
Matchverslag volgt.
[UPDATE] KFC’s foto-site wordt sinds kort door een andere organisatie beheerd en die heeft de toegangsrechten veranderd. Nog even puzzelen hoe we foto’s kunnen blijven aanbieden.
[UPDATE2] Fonny Plessers had ongetwijfeld een leuker wedstrijdverslag willen schrijven dan dit. 😐