Wij zijn heel verheugd dat we enkele nieuwe trainers mogen voorstellen bij de onderbouw.  Bij de U6 komt Geert Dreesen samen met Ronny Vandenbosch het team versterken.  Bij de U7 gaan Pascal Leduc en Jef Ramaekers onze jongens en meisjes trainen.  Ook hier zal Ronny Vandenbosch in aanvang ondersteunen.  Ronny gaat niet verder de coordinatie op zich nemen omwille van drukke bezigheden in zijn zelfstandige activiteiten.  Maar op woensdag bij de U6 wil hij graag deze spelertjes helpen trainen samen met Geert.  Wij zijn heel dankbaar voor Ronny zijn inzet voor KFC en dat hij aan boord wil blijven op woensdag.   Een vakman in de onderbouw.   Geert, Pascal en Jef wensen we veel voetbalplezier bij KFC.  Ronny zal ook zorgen dat onze jongere spelers de trainers blijven ondersteunen.  John Bergmans en Michel Vangerven zullen de coordinatie van de spelers U6 tem U13 onderling verdelen.  Danny Kuppens doet de coordinatie van de bovenbouw U15 tem U17.   We willen onze jeugdopleiding verder uitbouwen tot een fijne, kwalitatieve opleiding.  We zijn op goede weg maar we moeten steeds blijven verder werken en bijsturen waar het nodig is.  Verder willen we er graag nog enkele U9 spelertjes bij op KFC voor onze provinciale voetbalteams. Heeft er nog iemand interesse om de jeugdopleiding te versterken en zijn steentje hierin bij te dragen, ben je hierbij altijd welkom en mag je gerust je gegevens sturen naar : vangerven.buhus@telenet.be  tav Vangerven Michel TVJO


 

Voor alle teams van KFC Hamont99 :  Vanaf 1 augustus starten de trainingen vanaf U8 tem U17.  Voor onze U6 en U7 : Zij starten iets later, dit zal gecommuniceerd worden door trainer Ronny Vandebosch.  Er zal eind augustus nog een nieuwe initiatie dag georganiseerd worden op KFC voor alle kinderen die op KFC willen starten met voetballen.  De datum wordt nog gepubliceerd. Alle trainers zullen tijdig de spelers informeren indien sommige trainingen toch anders zullen verlopen dan volgens het uurrooster hieronder vermeld ( dit kan ivm vakantieperiode ). 

Read More

Het nieuwe schema voor het seizoen 2018 2019 is klaar.  Enkel de nieuwe hoofdtrainer moet nog aan het schema toegevoegd worden.  De techniek training gaat op maandag door olv Guy Claes.  De groepen zoals hieronder ingedeeld komen steeds om de 3 weken aan de beurt.  Dus 1 week techniek en 2 weken vrij.  Dit doen we om de belasting te verlagen naar onze spelers toe en om meer in kleine groepen te kunnen werken, waardoor betere leermomenten.

 • week 1 U9 en U10
 • week 2 U11
 • week 3 U12 en U13

De keepers trainen olv Henny Bernaerts maar zullen ook kunnen deelnemen aan de keepersopleiding te Peer op maandag, dit steeds in overleg met keepers trainer Henny.

Op dinsdag of donderdag zullen er roulatie trainingen zijn voor onze U8 en U9.  Bij de onderbouw is er steeds ondersteuning voor onze trainers door spelers uit de bovenbouw.  Dit vinden de allerkleinsten erg leuk heeft de ervaring ons geleerd en dus willen we deze weg verder bewandelen.   De trainers worden ondersteund door de coordinatoren Onderbouw Ronny , Middenbouw John en Bovenbouw Danny en de TVJO Michel.  Er zullen enkele nieuwe accenten gelegd worden wat elke speler ten goede zal komen.  Wij willen dat onze spelers graag naar KFC komen en de motivatie moet liggen in de trainingsinhoud en de teamgeest.  Hier gaan we extra aan werken komend seizoen.   Verder moet elke speler op zijn niveau kunnen groeien en elke speler verdient evenveel aandacht ongeacht zijn huidige progressie.  Ook hier gaan we extra aandacht aan schenken.

 

Voor het komende voetbalseizoen 2018 2019 is het huiswerk zo goed als klaar.  Het voorbereidingsprogramma van de jeugd is bijna volledig ingevuld.  Woensdag 30 mei is er nog een laatste trainersvergadering waar we de laatste details zullen bespreken naar komend seizoen toe.  Voor onze U7 willen we nog graag een gemotiveerde jeugdtrainer erbij.  Ben je kandidaat mag je dit laten weten op het volgende nummer 0497540086 tav Michel Vangerven.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Datum: maandag 06/08/2018, dinsdag 07/08/2018, donderdag 09/08/2018 en vrijdag 10/08/2018
Kostprijs: € 105 (exclusief bal, bal verplicht zelf meebrengen), € 120 (inclusief bal), – € 5 voor tweede kind
Voor welke categorieën: Voor de U6 (4 en 5 jarigen) tem U15 (indeling seizoen 2018/2019)
Inschrijven is mogelijk via de website die u hieronder kan terugvinden tem 15/07/2018. Na iedere deelname ontvangt u een attest (tot 12 jaar) van kinderopvang. U krijgt per dag 11.25 terug! Ook via het ziekenfonds kan u een terugbetaling ontvangen bij deelname!
Voor vragen over het zomerkamp kan u altijd terecht bij de contactpersonen op de website.
Inschrijven via onze site: http://www.kidssport.be/aanbod.html
Blijf op de hoogte van acties, foto’s en filmpjes via https://www.facebook.com/KidsSport-1334329833307369/

 

Onze U15 hebben een denderend seizoen gespeeld.  Onder trainer Bart Biemans hebben de jongens enorme vooruitgang gemaakt dit seizoen.  Ze zijn dan ook de verdiende kampioen in hun reeks.  Voor KFC is dit het 3de team dat dit seizoen de kampioenstitel wist binnen te halen.  Een hele dikke proficiat aan alle spelers en ouders en vooral aan trainer Bart voor het behalen van de titel.   Vandaag werd er dan ook nog met 2 – 1 gewonnen tegen Maasland voor het provinciaal kampioenschap.  Wat een mooi seizoen voor KFC !!!

 

De competitie 2017 – 2018 zit erop voor onze teams.  We hebben een erg succesrijk jaar achter de rug.  Alle teams hebben goede progressie gemaakt en voor volgend seizoen zijn er heel wat jeugdteams die een niveau code hoger kunnen gaan spelen.  Deze teams hebben nood aan meer weerstand tijdens hun wedstrijden.  Dit is een zeer gunstige evolutie voor onze jeugdopleiding.  Hieronder vind je de eindranking terug van onze jeugdteams die in een competitie met ranking spelen.  Voor de lagere leeftijden is er geen ranking maar we willen hier wel vermelden dat ook hier uitstekende resultaten behaald werden in meerdere leeftijdscategorien.  Alle teams in het Rood behaalden een podium plaats of werden kampioen.  De auditeur van Footpass die zeer lovende woorden had voor onze jeugdopleiding, ziet deze hierbij ook bevestigd door de resultaten.  Proficiat aan alle spelers en trainers !!

 

 • 1ste elftal eindigt op de 5de plaats
 • Res provinciaal eindigen op de 3de plaats
 • Res gewestelijk eindigen op de 1ste plaats
 • U21 provinciaal eindigen op de 1ste plaats
 • U17 provinciaal eindigen op de 4de plaats
 • U15 provinciaal eindigen op de 1ste plaats
 • U15 gewestelijk B eindigen op de 2de plaats
 • U15 gewestelijk C eindigen op de 6de plaats
 • Dames elftal eindigen op de 1ste plaats PO2 en finale beker van Limburg 20 mei

Dat onze jeugdopleiding grote stappen vooruit gezet heeft, is nogmaals bevestigd op het tornooi te Eksel door onze provinciale U12.  Na winst in de poules moest het in de finale spelen tegen de Interprovinciale U12 van Esp Pelt.  Onze jongens deden Esp Pelt blozen op voetbal gebied.  Eindstand werd 1 – 1   Het moge hierbij duidelijk zijn dat het spelniveau van IP voetbal niveau 1 en 2 niet hoger ligt dan de betere provinciale jeugdteams.  Verder kunnen we stellen dat het jeugdvoetbal op KFC blijft progressie maken.  Proficiat trainer Wim en zijn team.

Hierbij danken we iedereen die aanwezig was op de initiatie van KFC.  21 jongens en meisjes U6, U7 die wilden proeven van het voetbal op KFC.  De spelvreugde was enorm aanwezig bij alle spelertjes.  Voor ons is het steeds geweldig als we zien hoeveel plezier er beleefd kan worden tussen de spelertjes op de eerste trainingssessie.  Tijdens de trainingssessie werd uitleg gegeven aan de aanwezigen over de jeugdopleiding bij KFC.  Er zijn spelertjes die hun aansluiting bij KFC in orde gebracht hebben voor het U6 team van komend seizoen en sommigen zullen dit in de loop van komende weken in orde brengen.  We zullen een tweede initiatie avond organiseren eind augustus of begin september.  Na de training was er een versnapering en een drankje en was er de gelegenheid voor de ouders om eventuele vragen te stellen.  Spelertjes die graag willen aansluiten bij KFC kunnen het formulier ” NIEUW LID ” op de website van kfc invullen en alle gegevens komen dan terecht bij de TVJO en GC.  Deze nemen dan zo snel mogelijk contact op met de ouders om een afspraak te maken voor aansluiting van het kind bij KFC.  Telefonisch kan ook bij volgende personen.

Vangerven Michel TVJO ( hoofd jeugdopleiding ) : 0497540086

Vlassaks Jacky GC ( secretariaat en gerechtigd correspondent ) : 0497626035

 

U6, U7 KFC Hamont99 : Wil jij ook leren voetballen zoals Messi ?

We hebben besloten om met de jeugdwerking van onze club nauwer samen te werken met Achel VV. Het is niet zo dat er spelers heen en weer gaan geschoven worden tussen de twee clubs of dat er een fusie aankomt, maar de samenwerking zal op enkele gebieden in de loop van het volgende seizoen merkbaar worden. We zijn ervan overtuigd dat een goede samenwerking de spelers van beide clubs ten goede komt.
Een eerste vorm van deze samenwerking is de organisatie van een gezamenlijk zomerkamp. We zullen niet langer 2 zomerkampen langs mekaar organiseren, maar samen 1 zomerkamp op de terreinen van Achel VV laten doorgaan:
Datum: maandag 06/08/2018, dinsdag 07/08/2018, donderdag 09/08/2018 en vrijdag 10/08/2018
Kostprijs: € 105 (exclusief bal, bal verplicht zelf meebrengen), € 120 (inclusief bal), – € 5 voor tweede kind
Voor welke categorieën: Voor de U6 (4 en 5 jarigen) tem U15 (indeling seizoen 2018/2019)
Inschrijven is mogelijk via de website die u hieronder kan terugvinden tem 15/07/2018. Na iedere deelname ontvangt u een attest (tot 12 jaar) van kinderopvang. U krijgt per dag 11.25 terug! Ook via het ziekenfonds kan u een terugbetaling ontvangen bij deelname!
Voor vragen over het zomerkamp kan u altijd terecht bij de contactpersonen op de website.
Inschrijven via onze site: http://www.kidssport.be/aanbod.html
Blijf op de hoogte van acties, foto’s en filmpjes via https://www.facebook.com/KidsSport-1334329833307369/

Met sportieve groeten,
Bestuur en coördinatie KFC Hamont 99


KFC Hamont 99 heeft een vacature voor Jeugdtrainer voor OB, MB of BB

Sollicitaties richten aan :
Vangerven Michel
TVJO KFC Hamont99
Uefa A seniors
Uefa A elite youth
0497540086