KFC Hamont 99 heeft een vacature voor Jeugdtrainer voor OB, MB of BB
* Samenwerken met gemotiveerde trainers
* Ondersteuning van coordinatoren OB, MB en BB
* Ondersteuning van de TVJO
* Trainen in een accomodatie op elite niveau
* Een familiale sfeer
* Jaarlijks groot evenement Euro Cup en voetbalkamp
* Een gepaste vergoeding voor de prestaties
Sollicitaties richten aan :
Vangerven Michel
TVJO KFC Hamont99
Uefa A seniors
Uefa A elite youth
0497540086

Nadat de gewestelijke Reserven van KFCHamont99 reeds de kampioenstitel mochten vieren, staan nu ook de provinciale U21 erg kort bij een titelviering.  Na de overwinning tegen Zonhoven VV deden ze een uitstekende zaak in de rangschikking.  De provinciale U15 verloren hun wedstrijd met 3-2 tegen Lommel SK maar staan nog steeds aan de leiding in hun reeks en als ze de resterende wedstrijden winnend kunnen afsluiten, kunnen ook zij de titel vieren.  Ondertussen zetten de provinciale U17 hun opmars verder door de 4-1 overwinning tegen Genk VV.  De gewestelijke U15 teams haalden stevig uit dit weekend met een 3-5 overwinning op Achel VV en een 3-6 overwinning tegen Meeuwen SK.  Het eerste elftal deed daar nog een stevige schep bovenop door de 4-1 overwinning tegen Elen.  Proficiat aan alle teams voor hun uitstekende inzet en resultaten.

Provinciale U15 – Provinciale U21 – gewestelijke Reserven  staan aan de leiding in hun reeks en zitten op titelkoers.  Dit is voor onze opleiding een geweldig resultaat.  Het gaat hier enkel om teams die in een ranking spelen, dus vanaf U15.  Zowel onze U12 provinciaal als onze U11 provinciaal spelen uitstekend op dit moment en als hier ook een ranking zou zijn, zouden ook zij aan de top van de klassering gerangschikt staan.   Dit zijn veelbelovende statistieken voor KFC.  Onze U10 die we gemixt hebben en waarvoor we volgend jaar een sterk team op de been willen brengen vervolledigen het rijtje van teams met uitstekende cijfers.  Reken hierbij dat ook onze beide gewestelijke U15 teams het erg goed doen in hun competitie en vooral opmerkelijk is dat onze provinciale U17 na een moeilijke start nu ook goede resultaten beginnen te halen en stijgen in de ranking.  De provinciale Reserven staan 3de geklasseerd in de ranking en het 1ste elftal kan nog in aanmerking komen voor een eindronde ticket.  Het dames elftal doet het uitstekend. Verder levert de onderbouw prima werk en hier is het FUN gehalte de belangrijkste waardemeter.  Wij zijn dan ook zeer verheugd dat de Auditor die reeds zeer lovend was over de jeugdopleiding, zijn lovende woorden ook bevestigd ziet in resultaten en hiervoor vooral dank aan trainers, bestuur, medewerkers en vooral onze spelers.  Nu is het de zaak om in de eindspurt naar het einde van de competitie samen een sterk seizoen succesvol af te sluiten.

Vrijdag avond gaan onze trainers samen karten te Lommel als trainers activiteit.  De club ondersteunt dit initiatief en wij wensen een leuke avond aam al onze trainers.

 

 

Onze beide gewestelijke U15 teams hebben deze week zwaar uitgehaald

KFC B – Herkol : 8 – 1 ( trainer Michel )

KFC C – Lommel Kol : 7 – 0 ( trainer Rob )

De trainers kunnen  trots zijn op de ingesteldheid van hun teams.  Het voetballend vermogen is er stevig op vooruit gegaan dit seizoen.  Er wordt zeer veel waarde gehecht aan de mentaliteit en aan de individuele ontwikkeling van de spelers.  We blijven investeren in het opleidingsniveau van onze jeugd en dit loont en de spelers gaan mee in het verhaal.  Het gaat uiteindelijk om het leerproces en hierin maken heel wat spelers serieuze stappen voorwaarts.  Doe zo voort jongens !

KFC behaalt met glans het 2 sterren label op de provinciale audit.  Dit is nodig om in aanmerking te komen voor provinciaal jeugdvoetbal.  De exacte scores volgen nog maar we scoren in elk geval zeer hoog op opleidingsniveau van onze jeugd EN dit vinden we het allerbelangrijkste in onze jeugdopleiding.  Dat ons opleidingsniveau in stijgende lijn gaat, weerspiegelt zich ook wekelijks in de stijgende resultaten van onze jeugdteams. We zijn nu verzekerd om ook de komende 3 jaar provinciaal voetbal te mogen spelen in onze jeugdopleiding.

 

Sterke punten :

 • KFC Hamont 99 is een gezellige club waar het sportieve en sociale hand in hand
  gaan.
 • De club organiseert tal van extra-sportieve activiteiten om het verenigingsleven aan
  te moedigen en om een bijdrage te leveren aan de opvoeding van de kinderen.
 • De club beschikt over een uitgebreide voetbal(opleidings-)visie, maar het
  onderscheidt zich van andere clubs door deze ook effectief toe te passen in de
  dagdagelijkse praktijk en te vertalen naar het trainingsveld.
 • Tijdens de audit werd er meermaals aangehaald dat doorstroming de reden van
  bestaan is binnen KFC Hamont 99, dit vertaalt zich dan ook in zeer mooie cijfers op
  het vlak van effectiviteit.
 • De uitgebreide accommodatie laat toe om een kwaliteitsvolle opleiding aan te
  bieden.
 • Het internationale tornooi geeft de club een internationale uitstraling.

Voor de winterstop hebben we reeds onze U21 prov en U12 prov in de kijker gezet met hun prachtige resultaten en nu is het de beurt aan onze U15 prov. Onze U15 provinciaal olv trainer Bart Biemans zijn zeer goed aan de terugronde begonnen. Afgelopen woensdag werd met 5-2 gewonnen tegen Lutlommel vv en met het max van de punten staan ze aan de leiding in hun reeks.  De kwaliteit van het voetbal was uitstekend en de score had veel hoger kunnen oplopen.  Ze bevestigen nogmaals de stijgende resultaten van onze jeugdopleiding.  Proficiat aan trainer Bart en aan alle spelers.

Verder willen we melden dat voor onze jeugdopleiding voor volgend seizoen ons huiswerk zo goed als klaar is op enkele kleine details na.   Verdere communicatie hierover volgt binnenkort.

Vorig jaar was ons paasvoetbalkamp een geweldig succes met 85 deelnemers.  Veel plezier en een zeer gevarieerd programma.  Vanaf nu kan je inschrijven voor de editie 2018 welke doorgaat op woensdag 4, donderdag 5 en vrijdag 6 april.  Ook nu staat er een bezoek gepland aan een buitenlandse topclub.  Dit voetbalkamp is bestemd voor jeugdleden van onze club vanaf U8 tem U17.  Voor de U7 en U6 wordt nog een activiteit gepland op een andere datum.  Inschrijven paasvoetbalkamp kan via onderstaande link.

Inschrijfformulier paaskamp.doc 2018

KFC Hamont99 Jeugdopleiding nodigt spelers uit de regio uit om eens te komen meetrainen in onze uitstekende jeugdopleiding.  Onze Jeugdopleiding kreeg van de Audit zeer veel lof voor de uitstekende jeugdopleiding die zich onderscheid van andere clubs in de kwaliteit en de visie en de toepassing ervan in de dagelijkse praktijk en op het trainingsveld.  Kom eens meedoen met een training en ervaar hoe leuk een training kan zijn. Graag afspreken welke training je wil komen volgen.  Je kan techniek training INDOOR of team training INDOOR of OUTDOOR volgen.

Contact en afspraak : Vangerven Michel TVJO – uefa A elite youth – uefa A seniors – gsm : 0497540086

Vanaf januari gaan de techniektrainingen op maandag door in de sporthal te hamontlo en dit voor de maanden januari en februari.  Vanaf maart gaan de techniektrainingen terug door op maandag op KFC.  Zie hieronder het nieuwe schema.  Let goed op het uurschema dat veranderd is 

 

Schema Techniek trainingen PERIODE 2      
       
  GROEP 1 GROEP 2 VRIJ
INDOOR 16h30 – 17h30 17h30 – 18h30  
       
Maa 8 JAN U9 – U10 U11 – U12 – U13 U15
       
Maa 15 JAN U11 – U12 – U13 U15 U9 – U10
       
Maa 22 JAN U9 – U10 U15 U11 – U12 – U13
       
Maa 29 JAN U9 – U10 U11 – U12 – U13 U15
       
Maa 5 FEB U11 – U12 – U13 U15 U9 – U10
       
Maa 12 FEB U9 – U10 U15 U11 – U12 – U13
       
Maa 19 FEB U9 – U10 U11 – U12 – U13 U15
       
Maa 26 FEB U11 – U12 – U13 U15 U9 – U10
       
OUTDOOR 18h – 19h 19h – 20h  
       
Maa 5 MAART U9 – U10 U15 U11 – U12 – U13
       
Maa 12 MAART U9 – U10 U11 – U12 – U13 U15
       
Maa 19 MAART U11 – U12 – U13 U15 U9 – U10
       
Maa 26 MAART U9 – U10 U15 U11 – U12 – U13
     

KFC  heeft de draft versie ontvangen van de provinciale Audit.  Zeer lovende woorden van de auditoren ivm onze opleiding.  ( zie hieronder de copy uit het audit verslag ).  De definitieve versie met het aantal sterren ontvangen we in de maand mei 2018.

 

Sterke punten :

 • KFC Hamont 99 is een gezellige club waar het sportieve en sociale hand in hand
  gaan.
 • De club organiseert tal van extra-sportieve activiteiten om het verenigingsleven aan
  te moedigen en om een bijdrage te leveren aan de opvoeding van de kinderen.
 • De club beschikt over een uitgebreide voetbal(opleidings-)visie, maar het
  onderscheidt zich van andere clubs door deze ook effectief toe te passen in de
  dagdagelijkse praktijk en te vertalen naar het trainingsveld.
 • Tijdens de audit werd er meermaals aangehaald dat doorstroming de reden van
  bestaan is binnen KFC Hamont 99, dit vertaalt zich dan ook in zeer mooie cijfers op
  het vlak van effectiviteit.
 • De uitgebreide accommodatie laat toe om een kwaliteitsvolle opleiding aan te
  bieden.
 • Het internationale tornooi geeft de club een internationale uitstraling.

Vanavond hebben we ons periodiek overleg gehad met de trainers.  Onderwerpen die ter sprake zijn gekomen zijn de team evaluaties, planning techniek trainingen periode 2, indoor trainingen winter periode, tornooien winter, trainingsdoelstellingen, planning, sportieve aandachtspunten periode 2, evaluatie auditverloop, teams en trainers 2018 2019, etc….  We zijn volop bezig met het voorbereiden van de sportieve invulling voor komend seizoen en dit loopt erg goed.  Belangrijk was vooral de algemene positieve vaststelling ivm de sportieve vooruitgang die we boeken met onze jeugdopleiding.  Dit is een verdienste van iedereen binnen onze prachtige club.

Verder was er ook een uiteenzetting ivm scouting, die gebaseerd was op wetenschappelijk onderzoek en cijfers.  De conclusies hieruit waren ronduit erg verrassend.   Er is een gouden regel in ONZE jeugdopleiding ” Elk kind verdient de beste opleiding “.  Dit bewijst dat we het juiste pad bewandelen met onze visie.  Daarom willen we verder werken op de ingeslagen weg en de resultaten geven ons voorlopig gelijk.   Voor de ouders die toch gecontacteerd worden door scouts ivm hun kind, willen we graag dat ze eens samen met ons deze uiteenzetting bekijken.  Als je vragen hebt hierover kan je steeds terecht bij de TVJO.