Binnenkort

...


Hoofdsponsor


Sponsored linksKalender

juni 2017
M D W D V Z Z
« mei    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Inschrijven ZOMER Voetbalkamp kan vanaf heden

voetbalkampInschrijven voor ons niet te missen Zomer voetbalkamp kan vanaf heden

Inschrijfformulier Zomer voetbalkamp

programma voetbalkamp KFC

Share

Reeksindelingen alle teams online via onderstaande link

Reeksindeling 2017 2018

Share

Oefenprogramma vrouwen.

29/7 14h Louwel-KFC in Genk
12/8 16h KFC-Westerlo
19/8 13h KFC -Kortessem
23/8 19.30h Eva’s Kumtich-KFC
26/8 19h Bokrijk-KFC

Share

STARTVERGADERING JEUGD Vrijdag 23 juni 19h

Vrijdag aanstaande 23 juni om 19h heten we alle spelers en ouders welkom op de startvergadering van onze jeugd.  Aansluitend kan je info vragen aan de verantwoordelijken of aan je team trainer.   We willen weer een trapje hoger met onze jeugdopleiding.  Hiervoor zijn er weer heel wat nieuwigheden in de jeugdwerking op komst.  We streven op termijn naar een unieke jeugdopleiding waar KWALITEIT gekoppeld aan FUN en BELEVING ons streefdoel is.  We zijn op goede weg maar mogen geen stappen overslaan. Verder willen we beroep doen op alle ouders van onze jeugdspelers en hierbij vragen dat ze onze jeugdopleiding steunen en een warm hart toedragen.  Samen met de spelers en ouders en alle medewerkers willen we een hechte groep vormen waar het goed vertoeven is voor iedereen.

KFC Jeugd

Share

Reeksindeling 2A

Achel, Anadol, Eksel, Elen, Grote Heide, Gruitrode, KFC Hamont 99, Lindelhoeven, Lutlommel, Meeuwen, Opitter, Paal, Reppel, Stal, Tervant en Turkse FC.

Share

VACATURE Jeugdtrainer

KFC Hamont 99 heeft een vacature voor Jeugdtrainer voor OB, MB of BB

  • Samenwerken met gemotiveerde trainers
  • Ondersteuning van coordinatoren OB, MB en BB
  • Ondersteuning van de TVJO
  • Trainen in een accomodatie op elite niveau
  • Een familiale sfeer
  • Jaarlijks groot evenement Euro Cup en voetbalkamp
  • Een gepaste vergoeding voor de prestaties

Sollicitaties richten aan :

Vangerven Michel

TVJO KFC Hamont99

Uefa A seniors

Uefa A elite youth

0497540086

vangerven.buhus@telenet.be

Share

Promotie voor Martijn Tiesters

Martijn Tiesters, actief als assistent-scheidsrechter in de nationale reeksen, promoveert naar 1D, de hoogste amateurliga.

Martijn is 22 jaar en is aangesloten bij FC Maasland NO. Martijn is tevens al enkele jaren een vast gezicht op ons eurocuptornooi. We zijn dan ook trots dat we zoveel kwaliteit kunnen presenteren op ons tornooi.

We wensen Martijn veel succes op dit hoger niveau. De volgende stap is voor hem hopelijk het betaald voetbal. Ook langs deze weg, Martijn een dikke proficiat.

Share

Nog meer foto’s van 28e Euro-Cup

sized_IMG_8521 aGuido Boets bezorgde nog een aantal foto’s, o.a. van wedstrijden en receptie. De teller van het album Euro-Cup 2017 staat nu op 105 foto’s.

Share

Succesvolle 28e editie van Euro-Cup

IMG_20170527_194612755_HDROp vrijdag 26 en zaterdag 27 mei streden 72 teams uit 5 Europese landen in de 28e Euro-Cup, het internationale jeugdvoetbaltornooi van KFC Hamont 99. In de leeftijdscategorieën U11 tot en met U19 werd er onder een loden lentezon gestreden door teams uit Tsjechië, Duitsland, Frankrijk, Nederland en België. Thuisploeg Hamont won in de categorie U17 de Challenge Cup, in de categorie U19 werd de 2e plaats behaald (foto).
Alle uitslagen zijn te vinden via een link op www.eurocuptornooi.be (PDF).

Het hete weer zorgde voor wat meer blessures, maar ook voor een erg gemoedelijke sfeer naast het terrein. Meer dan 100 vrijwilligers zorgden voor een strak tornooi, met erg veel positieve reacties achteraf.

Extra tof voor alle jonge voetballers: topvedette Kylian Mbappé (AS Monaco) kwam naar voetballende familieleden kijken die net als hij bij AS Bondy (F) gestart zijn. Uiteraard begeleid door een breedgeschouderde bodyguard. Selfies all over.

[UPDATE] Nog meer foto’s van o.a. Guido Boets en Geert Stevens.

Share

Kylian Mbappé AS Monaco op de Euro Cup aanwezig

Onder grote belangstelling was de 18 jarige sterspeler van AS Monaco afgelopen zaterdag aanwezig op onze Euro Cup.   Hij wordt gegeerd door zowat alle Europese topclubs.   Arsene Wenger bestempelt hem nu al als een fenomeen.   KFC is dan ook terecht trots dat hij aanwezig was op het tornooi.   Voor de aanwezige jeugdspelers was het geweldig on een sterspeler van zulk niveau live te kunnen bewonderen,

3194362-kylian-mbappe-lottin-as-monaco-as-m-950x0-2

Share

Voorstelling reeksindeling 2017-2018

voor de dames:
KWS Alken, FUFO Beringen, DV Bilzen, Bokrijk Sport, KFC Hamont 99, E. Louwel, RC Reppel, HW Zonhoven A.

Voor de heren:
Achel, Anadol, Eksel, Grote Heide, Gruitrode, Halen, KFC Hamont 99, Koersel, Lindelhoeven, Lutlommel, Meeuwen, Paal, Reppel, Stal, Turkse FC .

Let wel : Heur-Tongeren en Bilzen-Waltwilder zijn nog bezig in de provinciale eindronde, mocht een van de twee promoveren dan stijgt Koersel naar eerste.

de definitieve reeksindeling wordt pas op 8/6 vastgelegd .

bron: hbvl .

Share

Euro-Cup 2017: klaar voor voetbal!

IMG_20170525_192208366Op donderdag 25 mei werden ruim 60 teams ingecheckt in stadion ‘t Leeuwke, dat nam ongeveer 4 uren in beslag. Franca van Euro-Sportring, Bèr van de paters, Rob en Koen van KFC verschaften uitleg. Christie, Fonny, Karin, Jacky en Jaklien zorgden voor voor verdere begeleiding.

‘s Avonds waren er een kleine 800 eters in zaal de Posthoorn. Roger Simons zorgde daar voor de ontvangst. Een team van KFC-jeugdspelers en vrijwilligers stonden in voor buffet en afwas.

Vanaf vrijdag 26 mei om 9:00 wordt er volop gevoetbald, ook op zaterdag wordt er om 9:00 gestart. In totaal komen er 72 teams aan de aftrap. Zonnecrème en voldoende drinken gaat de boodschap zijn op beide wedstrijddagen.

Voor de laatste nieuwtjes en de updates verwijzen we graag naar de Facebook-pagina. Via op www.eurocuptornooi.be kan je ook alle actuele uitslagen terugvinden.

Share

Hulp op Euro-Cup 2017: de namenlijsten

IMG_20170523_Jos_Saes_tentDe voorbije dagen is er al een hoop werk verzet op ‘t Leeuwke. De terreinen zijn gemaaid (op woensdag nog ‘ns), de belijning is lopende, infrastructuur (elektronica-afdeling, IT, ..) getest, en het horecaplein begint ook vorm aan te nemen.

De grote drukte wordt verwacht op vrijdag en zaterdag, en dan hebben we alle vrijwilligers in onderstaande lijst nodig.
Overzicht hulp op vrijdag 26-05
Overzicht hulp op zaterdag 27-05

Euro-Cup 2017 doen slagen? Yes, we can! :)

[UPDATE] Voor donderdag:
Kantine: Bart Engelen+ Jacky Achten 13.00 – einde
Verkoop bonnen: Felix van Driel+ Theo Palmans 13.00 – einde
Kleine kantine: Jaklien De Vos
Hulp avondeten (17.00 tot einde, starten met minstens 8, eindigen met 12p): Roger Simons, Walter Tijskens, Fred Verhoeven, Annick Boonen, Patrick Emmers, U15B spelers olv Kees Corbijn

Share

De laatste rechte lijn naar de 28e Euro-Cup

IMG_20170522_110242982_envelop_klaarOp de KFC-website is het misschien wat rustig gebleven, maar donderdag barst de 28e Euro-Cup los met de ontvangst van de buitenlandse teams.
Op vrijdag en zaterdag zijn er poulewedstrijden en finales, met een laatste prijsuitreiking om 19:30.

Vandaag werd er al volop gras gemaaid, pleinen belijnd, materialen van de Stad geleverd, accommodatie opgepoetst en de computer-infrastructuur getest. Ook werden de onthaalmappen samengesteld (foto).
Op dinsdag wordt de (compactere) tent geplaatst en het horecaplein verder ingericht.

Voor de laatste nieuwtjes en de updates verwijzen we graag naar de Facebook-pagina en op www.eurocuptornooi.be.

Share

Troosting beker van Limburg vrouwen

In een mooie, sportieve en doelpunterijke wedstrijd behaalde onze vrouwen de derde plaats in de beker van Limburg tegen de kampioen van tweede provinciale . In de 7de minuut scoorde Sofie Baeten de 0-1 . Martine Nijs scoort de 0-2 in de 10de minuut. In het laatste kwartier van de eerste helft dikten Anne Ceulemans (2x) en Sigi van Hout aan tot 0-5.
Lees verder → Troosting beker van Limburg vrouwen

Share

Troosting beker van Limburg vrouwen.

Volgende zondag om 15h spelen onze vrouwen de troosting in de beker van Limburg voor vrouwen tegen de kampioen van tweede provinciale Fufo Beringen .
Dit gaat door op de pleinen van Tervant-Paal .

Kom gerust onze vrouwen aanmoedigen .

Share