S.K. MEEUWEN – STAL SPORT 5 – 1
FC EKSEL – TURKSE FC 3 – 0
KFC HAMONT 99 – FC MAASLAND NO 2 – 0
RACING PEER – FC PAAL-TERVANT A 0 – 0
LUTLOMMEL VV – RC REPPEL 0 – 2
FC ANADOL – LINDELHOEVEN VV 2 – 2
N. GRUITRODE – K.ST. ELEN 0 – 0
SP.GROTE HEIDE – VV STOKKEM 2 – 3

Share

Zowel de Beloften A als de Beloften B wonnen hun match. Beide teams staan aan de leiding in hun reeks.
De Beloften B behaalden een 6-2 overwinning tegen Maasland B met o.a. 4 doelpunten van Gilles Leyssen (4x). De Beloften A versloegen eveneens Maasland, met 3-4.

Share

Onze vrouwen hebben deze match gewonnen met 3-2. KFC komt in de eerste minuut voor met 1-0 door Laurine Knevels (foto). In de 9de minuut verslaat Reijnders haar eigen keeper met een kopbal: 2-0.
Op het halfuur scoort Van Aken tegen en kort daarna staan de bordjes op 3-1, doelpunt Marie Gorssen. In de tweede helft nog één doelpunt: Sanne Lehaen scoort de 3-2 op het uur.

Aanstaande vrijdag om 20h spelen onze vrouwen in Beringen.

Share

Onze U8 provinciaal nemen deel aan de voorronde van het befaamde Q8 tornooi te KRC GENK.  Hier zullen 2 teams geselecteerd worden om in mei deel te nemen aan het Q8 tornooi met ploegen als KRC Genk, Feyenoord, Club Brugge, Leverkusen, …….

Hieronder de deelnemende ploegen U7 en U8.  Wedstrijdschema volgt nog verder.  Onze U8 zullen spelen in de namiddag vanaf 14 uur op maandag 29 oktober.  We duimen voor het team van trainer Wim Slenders.

Share

Onze U9 provinciale teams maken erg veel vooruitgang dit seizoen.  Proficiat aan de spelertjes en trainers.  Vandaag stond kfc – esp pelt op het programma.  De supporters konden genieten van goed voetbal en een uitstekende inzet bij onze spelertjes.  Team 1 KFC hebben hun wedstrijdje gewonnen met maar liefst 14 – 0.  Team 2 speelde in een gelijk opgaande wedstrijd naar een gelijkspel.  Een leuke opsteker voor beide teams

Share

STAL SPORT – KFC HAMONT 99 2 – 1
RC REPPEL – SP.GROTE HEIDE 3 – 1
K.ST. ELEN – FC EKSEL 3 – 2
LINDELHOEVEN VV – N. GRUITRODE 0 – 0
FC PAAL-TERVANT A – LUTLOMMEL VV 3 – 1
TURKSE FC – RACING PEER 2 – 2
FC MAASLAND NO – FC ANADOL 5 – 1
S.K. MEEUWEN – VV STOKKEM 1 – 0

Share