Voor alle teams van KFC Hamont99 :  Vanaf 1 augustus starten de trainingen vanaf U8 tem U17.  Voor onze U6 en U7 : Zij starten iets later, dit zal gecommuniceerd worden door trainer Ronny Vandebosch.  Er zal eind augustus nog een nieuwe initiatie dag georganiseerd worden op KFC voor alle kinderen die op KFC willen starten met voetballen.  De datum wordt nog gepubliceerd. Alle trainers zullen tijdig de spelers informeren indien sommige trainingen toch anders zullen verlopen dan volgens het uurrooster hieronder vermeld ( dit kan ivm vakantieperiode ). 

Read More

Share

Tijdens de open deurdag wordt er ook een vrij nieuwe sport voorgesteld. Het betreft walking football, een sport voor 50-plussers.

Volgend programma wordt afgewerkt :
14u00 Army Rc Genk – Maasland Retro
14u45 Hamonter Legends – Maasland Retro
15u30 Hamonter Legends – Army Rc Genk

Ben je benieuwd, kom eens kijken op ‘t Leeuwke.

Share

Zaterdag 18/08 worden de meeste ploegen van KFC Hamont 99 aan het publiek voorgesteld.

Volgend programma wordt afgewerkt :
10u00 U17 – SK Meeuwen
10u00 U13 – Lommel SK
10u00 U12 – Lommel SK
11u30 U9 – Lommel SK
12u30 U11 – Lommel SK
12u30 U10 – Lommel SK
13u00 U8 – Achel VV
13u00 U7 – Achel VV
13u00 U15 – Lommel SK
17u00 beloften A – Kadijk SK
17u00 beloften B – Kadijk SK
19u00 1° ploeg – Kadijk SK

Share

Het is elk jaar weer even uitzoeken hoe de tabellen van de KBVB-website omgezet kunnen worden naar de database op onze eigen website, maar het is ook nu weer gelukt.
Voor de mannen kan je zowel kalender, uitslagen als rangschikking terugvinden.
Bij de vrouwen vind je zowel kalender als uitslagen.


Let wel: de informatie van de KBVB is altijd leading en ook altijd beschikbaar onder “Wedstrijden
Mochten er wijzigingen komen, dan zijn webteam-leden Walter of Jacky gewoonlijk zo vriendelijk om de info tijdig bij te werken.

Share

De KFC-website op www.kfchamont99.be bestaat als sinds 2004 (!). In dat jaar is ook een teller geïnstalleerd via Belstat. Dat was handig om te checken of er bezoekers waren, van waar ze dan kwamen en welk systeem (scherm, operating system, browser) ze gebruikten.
Sinds enkele dagen was de teller niet meer zichtbaar, en intussen is ook duidelijk geworden waarom. Een simpele melding “Belstat statistieken is op dit moment niet langer beschikbaar. Indien je hulp nodig hebt bij het integreren van google analytics dan kun je contact opnemen met: Jenda” is alles wat er nu nog staat. Via web.archive.org kon ik nog een oude screenshot terugvinden.

Jullie webmaster kan dus op zoek naar een andere teller, al biedt de hosting via VIP Computers ook statistieken.

Share

Onze vrouwen mochten vandaag een oefenwedstrijd spelen in Mol tegen Moldavo, een begrip in het vrouwenvoetbal in de Antwerpse Kempen.
KFC komt reeds in de eerste minuut voor met 0-1 door Sofie Baeten (foto). De vreugde is echter van korte duur, in de tweede minuut kan Moldavo tegenscoren. Op het kwartier komt de stand op 3-1.
Moldavo kan voor rust nog aandikken tot 5-1.

Na rust krijgen we een ander KFC en weer Sofie Baeten lukt de aansluitingstreffer.
Beide ploegen doen nog hun best om de score aan te dikken maar de stand blijft 5-2.

Share

Ook de mannen werden vanwege de hittegolf op de tribune geposteerd voor de groepsfoto. Op de foto zie je de spelers van het eerste elftal en de Beloften A.
Onderste rij v.l.n.r.: Tom De Vos, Bob Lourdaux, Jeroen Goossens, Marnick Emmers, Jarne Stelten, Dirk Oomsels, Brecht Geelen, Ben Kees, Jorne Thys
Tweede rij v.l.n.r.: Joren Vrijsen, Ricardo Kessels, Marnix Duisters, Bert Kees, Jasper Reyskens, Stijn Nullens, Vincent Bloemen, Jo Slenders, Stan Hunnekens
Derde rij v.l.n.r.: Yannick Jakubka, Bjorn Van Langendonck, Bavo Waelbers, Kian Conjaerts, Quin Looijmans, Martijn Meyers, Liam Peeters, Ferren Peeters, Cisse Peeters, Ben Habraken
Bovenste rij v.l.n.r.: kine Albert Hertoghs, afgevaardigde Jacky Achten, T1 David Sannen, T2 Tom Dierick, keepertrainer Noël Van den Rul, afgevaardigde Albert Willekens, Sem Bergmans
Ontbreken op de foto: Nick Maes, Sabri Zurel, Wesley Maes
Foto (C) KFC Hamont 99. Hergebruik enkel mits voorafgaande schriftelijke toestemming.

Share

Ook dit seizoen voorziet KFC voor zijn vaste supporters een abonnement. Voor de som van 80 euro krijg je toegang tot de thuiswedstrijden voor competitie en beker van regio Noord-West. Voor de wedstrijden van de beker van België is dit niet geldig, aangezien hier gewerkt wordt met gedeelde inkom.

Wens je een abonnement, stuur dan een mailtje naar secretariaat@kfchamont99.be of meld je even bij één van de bestuursleden.

Share

Klik voor grotere fotoOmdat het écht wel veel te warm was, werd de teamfoto dit jaar op de tribune gemaakt.
Op de foto: boven, v.l.n.r.: T1 Olaf Vandael, Tanja Oyen, Sofie Baeten, Marian Theunissen, Fleur Swennen, Laurine Knevels, Sigi Van Hout, Kato Troonbeeckx, Linda Custers
Onderste rij, v.l.n.r.: afgevaardigde Walter Tijskens, Julie Goossens, Michelle Willekens, Lieze Nouwen, Anne Ceulemans, Merle Bergmans, Martine Nijs, Marie Gorssen, Greet Van De Sijpe
Ontbreken op de foto: Anouk Agten, Nele Merkelenbach, Elke Cornelissen, Jolien Mertens, Anna Thewis, Rani Brouwers, Kathleen Vangeneugden
Foto (C) KFC Hamont 99. Geen hergebruik zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.

Share