Binnenkort

8 augustus 2016
Real Madrid voetbalschool

HoofdsponsorsSponsored linksKalender

juli 2016
M D W D V Z Z
« jun    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Real Madrid komt ook in 2016 met zijn voetbalschool naar KFC Hamont 99

key visualDe Spaanse voetbalclub Real Madrid gaat in België via haar stichting, Fundación Real Madrid, starten met voetbalscholen. De succesvolle voetbalschool biedt 5 dagen voetbal camps aan op verschillende locaties in België. Deelname is voor jongens en meisjes van 7 t/m 14 jaar.

De Real Madrid voetbal camps zijn altijd 5 dagen van 9.30 uur tot 15.30 uur, bij KFC Hamont 99 van maandag 8 augustus t/m vrijdag 12 augustus 2016.

Lees verder → Real Madrid komt ook in 2016 met zijn voetbalschool naar KFC Hamont 99

Share

Nieuwe spelregels FIFA

Op de site van de KBVB vonden we onderstaand filmpje. In 7:32 worden de voornaamste wijzigingen uitgelegd. Het bekijken waard!

Share

Oefenmatch dames

Op 30/7 on 17h spelen onze dames een oefenmatch tegen Standard Femina C. Beslist de moeite om eens te komen kijken hoe mooi vrouwenvoetbal kan zijn .

Share

Oud-trainer K.V.V. Hamontlo Alfons Mangelschots overleden

1961-1962Hamontlo vvTe Heusden overleed op 15 juli 2016 Alfons Mangelschots, echtgenoot van Louise Gijbels. Hij zou op 8 oktober 90 jaar zijn geworden.
Hij was bij Helzold een zeer waardevol en succesvol voetballer. Na zijn aktieve carrière koos hij voor het trainersschap en vond dat hij dit op een verantwoorde wijze diende in te vullen. Alfons volgde de trainersschool en behaalde het zogenaamde Heizeldiploma.
Hij was drie jaar trainer bij V.V. Hamontlo vanaf seizoen 1961-1962. Tijdens het eerste seizoen speelde hij wel eens mee in wedstrijden van het eerste elftal en dit ondanks zijn leeftijd. Zijn opgedane kennis in de trainersschool bracht hij in de praktijk om en zo werden de spelers met nieuwwigheden als WM-systeem en de een-twee beweging vertrouwd gemaakt. Zijn mensenkennis was een handig middel om zijn visie over te brengen.
Tijdens het derde seizoen trainde hij eveneens Helzold, inderdaad reeksgenoot. Legendarisch waren de twee wedstrijden waarbij als als trainer op de tribune plaatsnam. Hij moest dan immers neutraal blijven.

Voorheen was hij al trainer bij Verbroedering Mechelen, Eendracht Wellen, Helchteren V.V., nadien nog o.a. bij Overpelt Fabriek. De uitvaartliturgie heeft plaats in de Sint-Trudokerk van Helchteren op woensdag 20 juli om 10.30 uur.
Lees verder → Oud-trainer K.V.V. Hamontlo Alfons Mangelschots overleden

Share

Abonnementen weer verkrijgbaar

Voor de vaste supporters geeft KFC Hamont 99 ook dit seizoen weer de mogelijkheid om vrij goedkoop alle wedstrijden bij te wonen. Een abonnement, dat toegang geeft bij de twee bekerwedstrijden op KFC en bij alle thuiswedstrijden tijdens de competitie, kost 80 euro. De inkom tijdens de competitie zal, per wedstrijd, 7 euro kosten.

Heb je interesse in een abonnement, stuur dan even een mailtje naar secretariaat@kfchamont99.be.

Share

Overlijden Harry Hegge

VV-Hamontlo-1978-1979-webWe vernamen met verslagenheid het overlijden van voormalig speler en bestuurslid Harry Hegge op donderdag 7 juli. Harry’s gezondheid ging al enige tijd niet de goede kant uit, maar toch kwam het heengaan onverwacht.

Harry was jarenlang een vaste waarde in het fanionelftal van moederclub Hamontlo VV. Na zijn actieve voetballoopbaan werd hij bestuurslid en maakte mee de overstap naar fusieclub KFC Hamont 99. Daar werkte hij meestal achter de schermen aan o.a. sponsoring. Enige jaren geleden nam hij afscheid als actief bestuurslid maar bleef een graag geziene gast op ‘t Leeuwke.

Clubman Harry was steeds toegewijd en altijd constructief, een aimabel man. Langs deze weg bieden we echtgenote Anita en familie dan ook onze oprechte deelneming aan.

Uit het Hamontlo-archief van Bèr Cardinaels komt bijgevoegde foto van seizoen 78-79. Daarop staat Harry centraal bovenaan tussen voormalig secretaris Jaak Hoeben en voorzitter Cyriel Leeten).

Lees verder → Overlijden Harry Hegge

Share

Voorbereidingswedstrijden online

De voorbereidingswedstrijden van de KFC teams staan online.  link : voorbereidingswedstrijden KFC website  We hebben gekozen voor veel wedstrijden. Op deze wijze gaan we onze speelwijze kunnen bijsturen adhv wedstrijden.  Dit is realistisch en zorgt voor meer motivatie bij spelers en trainers. Mochten er toch nog veranderingen komen in de uurregeling, wordt dit schema tijdig aangepast.

Via de link ” Jeugd ”  in de menubalk van deze website kan je op de ” educatieve jeugdwebsite ” terecht.  Deze zal vooral educatieve info verstrekken aan onze trainers en spelers.  De link ” jeugd ” zal verder uitgebreid worden.  Verdere info hierover volgt nog.

Michel Vangerven TVJO

Share

Competitiestart eerste elftal en dames

Het eerste elftal speelt zijn eerste match in het seizoen 2016-2017 thuis tegen Grote Heide, de week erop trekken ze naar Turkse FC.

Voor de dames is het de eerste match tegen Tongeren, de week erop naar debutant Herkenrode.

Share

Startvergadering jeugd

De startvergadering van de jeugd zal plaatsvinden op maandag 27 juni.  Aanvang 19h.  De vernieuwde aanpak van de jeugdwerking zal hier toegelicht worden.  Spelers en ouders zullen kunnen kennis maken met de team trainers.  Verder zullen we ook onze nieuwe trainers kunnen voorstellen.

Vangerven Michel

TVJO KFC Hamont 99 – uefa A seniors – uefa A elite jeugd

Share

Trainersvergadering

De trainersvergadering van de jeugd zal doorgaan op donderdag 23 juni om 19h.

Share

Dames KFC Hamont 99

Gisteren had op ‘t Leeuwe de startvergadering plaats van onze dames. Het was tevens kennismaking met de nieuwe trainer, Claude Streber, die hoge verwachtingen had in ons team . In de voorbereiding gaan onze dames zelfs een oefenmatch spelen tegen de dames van Femina Standard !

Vanaf dit seizoen spelen er slechts 8 teams in de reeks , de eerste 4 spelen een eindronde voor het kampioenschap, de laatste 4 voor de dalersplaats .

Share

Cursus “Veilig voetballen” op ‘t Leeuwke

In samenwerking met de KBVB zal er op maandag 29/8 en 4/9 een cursus doorgaan rond VEILIG VOETBALLEN. Zeker binnen een sportvereniging kan dit van pas komen. De cursus zal 2 dagen duren telken van 18.30u tot 22u en is erg gevarieerd in aanbod. Het zal gaan van wondverzorging tot het gebruik van een AED toestel (dat ook aanwezig is op onze club). Ook buiten de sportclub van je zoon of dochter kan dit dus van pas komen!!!

Je hoeft geen trainersdiploma te hebben om deel te nemen: ouders, afgevaardigden,… zijn allemaal welkom.
Trainers met het diploma UEFA B krijgen 2 licentiepunten voor het volgen van de cursus!!!

Via deze link kan je alvast meer informatie te weten komen: www.belgianfootball.be/nl/vfv-ehbo.

Inschrijven mogelijk via www.coacheducation.be
De inschrijving is definitief na betaling van EUR 15 op rekeningnummer BE76 7330 5502 4995 van de VFV, Houba de Strooperlaan 145, 1020 Brussel met vermelding van naam, voornaam en “EHBO-locatienaam”.

Share

Nog een inkomende transfer

Het zat er al een tijdje aan te komen, maar inmiddels is alles officiëel. KFC Hamont 99 kondigt de komst aan van Yasin Karaca. Yasin is 32 jaar en zijn laatste club was Turkse Rangers.

Share

Definitieve reeksindelingen.

Onze heren zijn momenteel in volgende reeks onder gebracht : M.D. Halen, Fl Paal, KFC Ham Un, VV W Koersel, Achel VV, SK Meeuwen, KFC Hamont 99, GS Beek, Lindelhoeven VV, Rc Reppel, FC Anadol, Sp Grote Heide, SV Herkol, Turkse FC, Kadijk SK , Nevok Gruitrode

De dames hebben een kleinere reeks : Esp Pelt, SK Herkenrode, KWS Alken, Bokrijk Sp, KFC Hamont 99, Rc Reppel, Tongeren DV C, DV Bilzen Utd.

Share

Startvergadering spelers

Het seizoen is pas voorbij. Toch start de voorbereiding op het volgende reeds morgen, vrijdag 27 mei. Om 20 uur start dan de vergadering, waarin de voorbereiding uit de doeken gedaan zal worden. Alle spelers van U21, beloften A en eerste ploeg worden daar verwacht. Deze bijeenkomst gaat door in de kantine.

Share

U13 blijven het goed doen

U13-IMG-20160522-webDe U13 van trainer Dave Weltens hebben op zondag 22 mei nog even het D1-tornooi in Maarheeze gewonnen.
Na het bereiken van de provinciale finales op zaterdag is dit een mooie afsluiter van het seizoen. Proficiat!

Share