Als verliezend finalist in de beker van het gewest (tegenstrever SV Herkol is voor de beker geplaatst via de eindrangschikking in eerste provinciale), mag KFC
dit seizoen spelen in de Beker van België.

Het programma is vandaag bekend gemaakt.

zondag 29/07 – 16u00 – thuis tegen GS Beek

De volgende wedstrijden gaan pas door als de vorige wedstrijd winnend afgesloten is.

zondag 05/08 – 16u00 – thuis tegen Tc Club Gent

zondag 12/08 – 16u00 – thuis tegen of Rc Un Richelle, of UCE de Liege, of SAV St Dymphna Geel, of MD Halen

zondag 19/08 – 16u00 – verplaatsing naar ?????

zondag 26/08 – 16u00 – verplaatsing naar FC Tubize

Share

Na de aanwerving van David Sannen als T1, zal KFC Hamont 99 nu ook op zoek moeten naar een nieuwe T2. Omwille van de moeilijke combinatie werk-voetbal zal Bert Kees volgende seizoen deze taak niet meer kunnen vervullen. Hij blijft wel als speler. We danken Bert voor zijn inzet als T2.

Geïnteresseerden voor deze functie van T2 kunnen contact nemen met sportief verantwoordelijk Maarten Duisters ‭+32 485 53 06 32‬ of maartenduisters@hotmail.com.

Share

Voor de vrouwen:
FC Alken , FuFo Beringen , Bilzen United A , BS Sprt A , RC Genk C , KFC HAMONT , Jong STVV A , Kortessem , Lommel WS A , Louwel A , Esp. Pelt en Tongeren B.

Voor de mannen:
Anadol , Eksel , Elen , Grote heide , Gruitrode , KFC HAMONT , Lindelhoeven , Lutlommel , Maasland NO , Paal-Tervant , RC Peer , Reppel , Stal , Stokkem en Turkse FC .

bron: HBVL 7/6/2018

Share

We zijn blij dat we jullie kunnen meedelen dat we een nieuwe hoofdtrainer hebben aangeworven voor het seizoen 2018-2019. De nieuwe trainer heet David Sannen en heeft in het verleden o.a. Lutlommel getraind en is afgelopen seizoen kampioen geworden met Thes Sport B. We wensen David veel succes in zijn nieuwe functie en kijken uit naar een prettige samenwerking.

Share

Het nieuwe schema voor het seizoen 2018 2019 is klaar.  Enkel de nieuwe hoofdtrainer moet nog aan het schema toegevoegd worden.  De techniek training gaat op maandag door olv Guy Claes.  De groepen zoals hieronder ingedeeld komen steeds om de 3 weken aan de beurt.  Dus 1 week techniek en 2 weken vrij.  Dit doen we om de belasting te verlagen naar onze spelers toe en om meer in kleine groepen te kunnen werken, waardoor betere leermomenten.

  • week 1 U9 en U10
  • week 2 U11
  • week 3 U12 en U13

De keepers trainen olv Henny Bernaerts maar zullen ook kunnen deelnemen aan de keepersopleiding te Peer op maandag, dit steeds in overleg met keepers trainer Henny.

Op dinsdag of donderdag zullen er roulatie trainingen zijn voor onze U8 en U9.  Bij de onderbouw is er steeds ondersteuning voor onze trainers door spelers uit de bovenbouw.  Dit vinden de allerkleinsten erg leuk heeft de ervaring ons geleerd en dus willen we deze weg verder bewandelen.   De trainers worden ondersteund door de coordinatoren Onderbouw Ronny , Middenbouw John en Bovenbouw Danny en de TVJO Michel.  Er zullen enkele nieuwe accenten gelegd worden wat elke speler ten goede zal komen.  Wij willen dat onze spelers graag naar KFC komen en de motivatie moet liggen in de trainingsinhoud en de teamgeest.  Hier gaan we extra aan werken komend seizoen.   Verder moet elke speler op zijn niveau kunnen groeien en elke speler verdient evenveel aandacht ongeacht zijn huidige progressie.  Ook hier gaan we extra aandacht aan schenken.

Share

 

Voor het komende voetbalseizoen 2018 2019 is het huiswerk zo goed als klaar.  Het voorbereidingsprogramma van de jeugd is bijna volledig ingevuld.  Woensdag 30 mei is er nog een laatste trainersvergadering waar we de laatste details zullen bespreken naar komend seizoen toe.  Voor onze U7 willen we nog graag een gemotiveerde jeugdtrainer erbij.  Ben je kandidaat mag je dit laten weten op het volgende nummer 0497540086 tav Michel Vangerven.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Datum: maandag 06/08/2018, dinsdag 07/08/2018, donderdag 09/08/2018 en vrijdag 10/08/2018
Kostprijs: € 105 (exclusief bal, bal verplicht zelf meebrengen), € 120 (inclusief bal), – € 5 voor tweede kind
Voor welke categorieën: Voor de U6 (4 en 5 jarigen) tem U15 (indeling seizoen 2018/2019)
Inschrijven is mogelijk via de website die u hieronder kan terugvinden tem 15/07/2018. Na iedere deelname ontvangt u een attest (tot 12 jaar) van kinderopvang. U krijgt per dag 11.25 terug! Ook via het ziekenfonds kan u een terugbetaling ontvangen bij deelname!
Voor vragen over het zomerkamp kan u altijd terecht bij de contactpersonen op de website.
Inschrijven via onze site: http://www.kidssport.be/aanbod.html
Blijf op de hoogte van acties, foto’s en filmpjes via https://www.facebook.com/KidsSport-1334329833307369/

 

Share

Een club zonder vrijwilligers is als een huis zonder ziel. We zijn dan ook maar al te blij dat we een sterk team van vrijwilligers hebben dat

  • de Euro-Cup helpt voorbereiden (organisatie, terreinen, horecaplein, wedstrijdschema, refs, …),
  • vervolgens tijdens het tornooi de teams met de glimlach te woord staat,
  • en na afloop ook helpt opruimen.

Op onze Foto-pagina kan je nu ook tientallen foto’s terugvinden van onze vrijwilligers in actie.
Een mooi voorbeeld is de foto hiernaast: Roger en Jène volop in actie tijdens de opbouw. Achter de schermen, zelden in de spotlights, maar o zo waardevol voor KFC’s Euro-Cup.

Dankjewel, allemaal!

Share