Binnenkort

8 augustus 2016
Real Madrid voetbalschool

HoofdsponsorsSponsored linksKalender

augustus 2016
M D W D V Z Z
« jul    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Eerste elftal – Esp. Neerpelt (Beloften)

De uitslag van deze wedstrijd was 2-1 .

Share

Wedstrijdkalender eerste elftal online

Het nieuwe seizoen van ons eerste elftal start op 3 september, hoog tijd dus om de wedstrijdkalender (met de laatste wijzigingen) online te plaatsen.
Je kan deze kalender en alle uitslagen van reeks 2A steeds terugvinden via Heren -> Eerste elftal – uitslagen-programma. Daar kan je dan ook de wedstrijdverslagen terugvinden.

Share

Wedstrijd eerste elftal verplaatst naar vrijdagavond

De wedstrijd tussen ons eerste elftal en de beloften van Esp Pelt is vervroegd naar vrijdag 19/08 om 20 uur. Dit is een wedstrijd in het kader van de beker van Noord-Limburg.

De wedstrijd van de beloften A, op zaterdag, tegen Lutlommel vangt aan om 15 uur.

Op zaterdag 20/08 was er ook een wedstrijd voorzien van de beloften B op Exc Hamont. Deze wedstrijd is reeds afgelopen dinsdag gespeeld en door KFC gewonnen met 2 – 5.

Share

Kaulille-Dames

KFC_Hamont_99_dames_seizoen_2016-2107Onze dames speelden een oefenmatch in Kaulille en wonnen de match met 0-12 ! Doelpunten waren van Sofie Baeten 3x,Martine Nijs 2x, Jolien Mertens 2x, Marian Theunissen, Anne Ceulemans, Linda Custers, Greet Van de Sijpe en Anouk Achten elk 1x.

Share

Roger Duijsters, oud-jeugdbestuurslid V.V. Hamontlo, overleden

(klik voor grotere foto)

(klik voor grotere foto)

Op 14 augustus 2016 overleed Roger Duijsters, geboren te Hamont op 6 september 1950. Hij was de echtgenoot van Lisette Bergmans.
Roger was in de midden tachtiger jaren bij V.V. Hamontlo aangesloten als bestuurslid bij de jeugd met als specifieke opdracht afgevaardigde bij jeugdploegen. Hij is ook trainer geweest van de juniors. Met de jeugd omgaan was zijn passie en dat deed hij met volle overgave.

De genoemde periode was er een waarin nogal wat talenten bij Hamontlo ontsproten. Een vijftien jaren geleden kwamen scholieren en juniors van de tachtiger jaren nog eens bijeen en speelden op KFC een onderlinge match. Roger was er natuurlijk ook bij en wij zien hem op bijgaande gelegenheidsfoto staande links, ook toen als afgevaardigde.

De crematie en afscheid hebben in intieme kring plaats.
Aan de familie biedt KFC Hamont 99 zijn oprechte deelneming aan.

Share

Oud-speler en supporter Jaak Van Langendonck overleden

Reserven Hamontlo ca. 1951Bèr Cardinaels bezorgde ons deze tekst tekst & foto.

In het Mariaziekenhuis te Overpelt is op 12 augustus 2016 Jaak Van Langendonck overleden, echtgenoot van Liza Ceelen. Hij werd geboren op 16 januari 1934. Hij sloot aan bij V.V. Hamontlo en speelde meestal bij de reserven, zoals toen het tweede elftal genoemd werd.
Jaak bleef de club trouw als supporter en volgde zoveel als mogelijk de wedstrijden samen met Liza. Ook voor KFC Hamont 99 bleef hij supporteren. Zijn gezondheidstoestand ging sinds enkele jaren achteruit en verleden seizoen kon hij slechts eenmaal een thuismatch volgen, op 17 oktober 2015 tegen Lindelhoeven, vertelde hij me een drietal weken geleden. Het deed hem nog deugd dat toen gewonnen werd met 1-0.
Lees verder → Oud-speler en supporter Jaak Van Langendonck overleden

Share

KFC-Exc Hamont

Ons eerste elftal heeft de wedstrijd tegen de stadsgenoten van Excelsior gewonnen met 3-0 , voor rust scoorde 2x Stijn Nullens; na rust Mathijs Kusters .

Share

Beringen – dames

Onze dames speelde vandaag een oefenmatch tegen Fufo Beringen dat door de hervormingen naar tweede provinciale is gezakt. Beide ploegen gaan ervoor en pas in de 40′ kan Jolien Mertens de score openen voor Hamont.
In de tweede helft komt Beringen sterk opzetten en in de 70′ maken ze gelijk. Twee minuten later maakt Linda Custers de 1-2 en in de 81′ lukt Anne Ceulemans de 1-3.

Moeizame overwinning tegen een sterk Beringen .

De volgende oefenmatch is op het plein van Kaulille op 17/8 om 19h .

Share

Dag 5 : afsluiting Real Madrid Foundation Clinic

Een schitterende stage met een een gedisciplineerde spelersgroep.  Iedereen is toch een beetje vermoeid, niet in het minst de medewerkers die dagelijks aanwezig waren.  Onze dank gaat dan ook uit naar ALLE medewerkers van deze Clinic en vooral ook naar de spelertjes die ervoor gezorgd hebben dat dit evenement uiterst geslaagd is.

 

IMG_3100

IMG_3084

IMG_3099

IMG_3142

IMG_3143

 

Share

Real Madrid Foundation Clinic : Dag 4

Via onderstaande link een kort videofragment : coordinatief – snelheid

  1. korte video impressie 1
  2. videofragment 2

 

IMG_3067

IMG_3069

IMG_3063

Share

Voetbal stage Real Madrid Foundation Clinic dag 3

Perfecte omstandigheden en na 3 dagen een leuke hechte spelersgroep met veel voetbalplezier.IMG_3061

IMG_3062

IMG_3060

Share

Voetbalstage Real Madrid Foundation : Dag 2

Een korte video impressie : video impressie dag 2

IMG_3056

Weer heel veel beleving en een prachtige voetbaldag. Hieronder enkele foto impressies

IMG_3046

IMG_3051

IMG_3053

IMG_3052

IMG_3054

Share

Fantastische start van de Real Madrid voetbal clinic

Maandag 8 augustus : de eerste dag van de 5 daagse REAL MADRID voetbal clinic in KFCHamont99 :

  • Schitterende condities ( weer, velden, omkadering )
  • Erg gemotiveerde spelertjes met veel voetbalplezier
  • Een erg geslaagde dag

 link : video Real Madrid stage dag 1

Share

Eerste elftal wint bij Kattenbos

WP_20160806_19_47_08_Kattenbos-eersteOns eerste elftal heeft bij Kattenbos een wedstrijd voor de Beker van Noord-Limburg gewonnen. Het versloeg de derdeprovincialer met 1-3, al ging dat niet zo vlot als de uitslag doet vermoeden. KFC kwam in de eerste helft -tegen het spelbeeld in- 0-1 voor via Karaca. Kort na de rust maakte de thuisploeg gelijk. In de slotfase nam Hamont afstand via Nullens (penalty, foto) en een fraai afstandsschot van Marnix Duisters.

Ook nog vermelden dat een vrij jonge Beloftenploeg een 0-3 voorsprong door Kattenbos omgebogen zag worden in een 5-3 nederlaag.

Share

Teamfoto eerste elftal, beloften A en U21

KFC_Hamont_99_heren_seizoen_2016-2107Dit zijn ze, de spelers van het eerste elftal, beloften A en U21 van KFC Hamont 99 voor seizoen 2016-2017.

Achterste rij v.l.n.r.: Liam Peeters, Sabri Zurel, Ferren Peeters, Stan Hunnekens, Ben Ceelen, Yasin Karaca, Mathijs Kusters, Jordy Van Vlierden

Middenrij (staand) v.l.n.r.: Verzorger Albert Hertoghs, T3 Peter Kissen, afgevaardigde Jacky Achten, Bjorn Vanlangendonck, Ward Huijers, Marnix Duisters, Stijn Nullens, Thomas Maes, Jasper Reyskens, Joren Vrijsen, Wout_Van_Eepoel, Toon Clement, Nick Van Samang, Gijs Stevens, Ruben Geurts, Ben Habraken, Jo Slenders

Middenrij (zittend) v.l.n.r.: T1 Tom De Vos, T2 David Stréber, Joris Hoeben, Sander Martens, Robin Vanruysseveldt, Brecht Geelen, Jente Custers, Marnick Emmers, Yannick Jakubka, Jorne Thys, Brecht Vandijck, Ricardo Iraketa, afgevaardigde Bèr Willekens

Voorste rij v.l.n.r.: Philippe Van de Broek, Kian Conjaerts, Bram Daemen, Kobe Kissen, Robbe Janssen, Stef Smolders, Bram Broekx, Quin Looimans, Youri Stevens

Ontbreken op de foto: Martijn Meyers, Lode Thirion, Yves Vaesen en Jarne Stelten.

(Klik op de foto voor groot formaat. Afbeelding valt onder het copyright van deze website.)

Share