Voor het weekend van 15, 16 en 17 december 2017 heeft het Provinciaal Comité van Limburg beslist over te gaan tot een algemene afgelasting van alle wedstrijden
De aangekondigde vriendschappelijke wedstrijden op synthetisch terrein zijn toegestaan

Share

Vanavond hebben we ons periodiek overleg gehad met de trainers.  Onderwerpen die ter sprake zijn gekomen zijn de team evaluaties, planning techniek trainingen periode 2, indoor trainingen winter periode, tornooien winter, trainingsdoelstellingen, planning, sportieve aandachtspunten periode 2, evaluatie auditverloop, teams en trainers 2018 2019, etc….  We zijn volop bezig met het voorbereiden van de sportieve invulling voor komend seizoen en dit loopt erg goed.  Belangrijk was vooral de algemene positieve vaststelling ivm de sportieve vooruitgang die we boeken met onze jeugdopleiding.  Dit is een verdienste van iedereen binnen onze prachtige club.

Verder was er ook een uiteenzetting ivm scouting, die gebaseerd was op wetenschappelijk onderzoek en cijfers.  De conclusies hieruit waren ronduit erg verrassend.   Er is een gouden regel in ONZE jeugdopleiding ” Elk kind verdient de beste opleiding “.  Dit bewijst dat we het juiste pad bewandelen met onze visie.  Daarom willen we verder werken op de ingeslagen weg en de resultaten geven ons voorlopig gelijk.   Voor de ouders die toch gecontacteerd worden door scouts ivm hun kind, willen we graag dat ze eens samen met ons deze uiteenzetting bekijken.  Als je vragen hebt hierover kan je steeds terecht bij de TVJO.

Share

Tot 21 december kan er nog getraind worden door onze jeugdteams.  Ivm examenperiode zal elke trainer zelf afspraken maken met zijn team wat betreft het trainingsprogramma.  Vanaf 21 december tot 2 januari wordt er niet meer getraind op KFC door onze jeugd.  De trainingen herbeginnen op 2 januari 2018.  Wij adviseren al onze spelers actief te blijven tijdens de winter vakantie ( bvb zwemmen, lopen, fitness, tennissen, etc…. ).

Verder wensen we al onze medewerkers, spelers en ouders prettige feestdagen !!!!!

Share

Deze maand vinden we Sofie Baeten terug in het elftal van de maand in Het Belang van Limburg. Een sterke prestatie, het is al de 3de keer dit seizoen! Sofie gaat ook stevig aan de leiding in het algemeen klassement met een gemiddelde van 7 punten.

Bij de mannen deze maand helaas niemand te vinden in het elftal.

Share

Via de contactpagina bereikte ons dit bericht:
Ik wil bij deze graag de Prov. U17 in de bloemetjes zetten, zij hebben onder leiding van Danny Kuppens en Peter Bein vandaag de topper gewonnen tegen Meeuwen met 1-2. Meeuwen had nog geen enkele wedstrijd verloren tot vandaag. Een prachtig staaltje van inzet en efficiëntie gaf aanleiding tot deze mooie overwinning.
Eveneens een dikke proficiat aan de twee U15 spelers, Joni en Simon, die zich als leeuwen ingezet hebben voor het team. Hopelijk mag dit een positieve boost zijn om na de winterstop op hetzelfde elan verder te gaan. De supporters hebben genoten.
Gr. Wim

Zelf ook zo’n tof bericht en/of foto die je wil delen? Dan mag je die mailen naar webmasters-at-kfchamont99.be (de -at- natuurlijk vervanger door @). Dankjewel!

Share

ACHEL VV – LUTLOMMEL VV 3 – 3
R.C. REPPEL – SP.GROTE HEIDE 3 – 1
K.S.K. MEEUWEN – LINDELHOEVEN VV 5 – 0
FC ANADOL – N. GRUITRODE 2 – 1
TURKSE FC – STAL SPORT 3 – 0
OPITTER F.C. – A.C.TERVANT 2 – 1
K. ST. ELEN – KFC HAMONT 99 1 – 0
FL. PAAL – FC EKSEL A 1 – 2

Share